top of page

Pasklare oplossingen

SLEUTELKLARE AUTOMATISERING

Als OEM-bedrijf of toeleverancier in de auto-industrie wil u uw productieprocessen feilloos controleren, opvolgen en bijsturen. LASE group komt u tegemoet met een oplossing op maat, van ontwerp tot implementatie. Dankzij die unieke aanpak is LASE group al jaren kind aan huis bij ’s werelds grootste autoconstructeurs.

EIGEN MENSEN

Met een team van meer dan 35 geëngageerde medewerkers realiseert LASE group alles in eigen huis. U hoeft dus geen onderaannemers in te schakelen voor uw automatiseringsproject. Zo is miscommunicatie uitgesloten, komt uw planning niet in het gedrag en zijn er geen onduidelijkheden over de verantwoordelijkheden.

18.tif

Met andere woorden: LASE group draagt de volle verantwoordelijkheid.

VAN ONTWERP...

De ingenieurs van LASE group ontwerpen de meest optimale oplossing voor uw industriële uitdaging, zowel productietechnisch als economisch. Om het risico op fouten terug te dringen, neemt LASE group al van bij het begin maatregelen om uw proces zo fail-safe mogelijk te maken.

Daarbij staat het beproefde poka yoke-concept centraal. LASE group doet er alles aan om uw productieproces zodanig vorm te geven dat het nagenoeg onmogelijk is om fouten te maken.

...TOT BOUW...

Alle onderdelen van uw productie-installatie worden ter plaatse geproduceerd in het atelier van LASE group in Herk-de-Stad (België), onder gecontroleerde omstandigheden. LASE group werkt niet met handelspartners of onderaannemers. Zo blijft uw volledige project in vertrouwde handen.

...EN IMPLEMENTATIE

Uw automatiseringsproject wordt kant-en-klaar afgewerkt volgens de allerhoogste kwaliteitsstandaarden en vanuit België naar eender waar ter wereld getransporteerd. De specialisten van LASE group komen ter plaatse voor de opstart en leiden uw medewerkers snel en efficiënt op.

bottom of page