top of page
19.tif

Onze

producten

7.tif

AUTOMATISERING VOOR INTERIEUR SYSTEMEN

LASE group is de ideale partner voor het ontwerpen en implementeren van productiesystemen voor auto-interieurs. LASE group denkt met u mee en slaagt er dankzij jarenlange ervaring in om aanpassingen kostenefficiënt door te voeren. 

Design for manufacturing! Zo drukt LASE group de productiekost in overleg met uw designteam. Met respect voor uw planning, zodat de continuïteit van uw productie niet in het gedrang komt.

 

Machine LASE - PNG.png

AUTOMATISERING VOOR BUMPERS & SPOILERS

Bumpers, spoilers en andere plastic auto-onderdelen zijn cruciaal voor de uitstraling van een auto. Bij de twee- of driejaarlijkse facelift situeren zich hier dan ook de belangrijkste wijzigingen.

 

LASE group helpt autoconstructeurs bij het ontwikkelen en optimaliseren van hun productieprocessen.

9.tif

AUTOMATISERING VOOR BRANDSTOFSYSTEMEN

De tijd dat een brandstoftank niet meer was dan een rechthoekig vat ligt al lang achter ons. De vorm en techniciteit van brandstoftanks is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd. En dat maakt de productie er niet gemakkelijker op.

 

Kies daarom voor LASE group om uw productieprocessen te optimaliseren.

27.tif

AUTOMATISERING VOOR AANDRIJVING & ASSEN

Zowel autoconstructeurs als hun toeleveranciers rekenen op LASE group voor het ontwikkelen, bouwen en implementeren van productielijnen van ophangingen, voor- en achterassen en aandrijfassen.

 

LASE group garandeert fail-safe productieprocessen met een onberispelijke traceerbaarheid.

IMG_0693 witte achtergrond.png

LASER GRAVEER SYSTEMEN

Bij LASE group vindt u het juiste laser graveer systeem voor elke taak.

 

Laser graveer systemen van LASE group zijn er in verschillende maten en vermogensklassen, op deze manier vindt u het juiste apparaat voor elke graveerklus, ongeacht de grootte van de componenten of productie-eisen.

20.tif

ANDERE

Buiten onze interesse en kennis in de automobielsector, zijn wij ook enorm gedreven om de werking van uw bedrijf te optimaliseren. We ontwikkelden producten/systemen die ons een grote stap vooruit hielpen. En we zijn zeker dat dit ook voor uw bedrijf zo zal zijn!

Ontdek nu onze standaard oplossingen, op maat van uw bedrijf!

bottom of page