top of page
IMG_9152_edited_edited.jpg
OEM PARTNER EN TIER I & II LEVERANCIER

Sinds 2001 verzorgt LASE group (Labor Aiding Systems Europe) full service automatiseringsprojecten voor autoconstructeurs (OEM) en hun toeleveranciers (Tier 1 en 2). Staat u voor een uitdaging op het vlak van interieurbouw, plastics, brandstoftanks of (aandrijf)assen? Dan biedt LASE group u de meest kostenefficiënte oplossing. En dat op basis van jarenlange ervaring en intensief overleg met uw ingenieurs en designteams.

gebouw 2.tif
UITVOERING VAN A TOT Z

LASE group beschikt niet alleen over de kennis om uw productieprocessen te optimaliseren, maar ook over de machines en expertise om uw volledige automatiseringsproject van a tot z uit te voeren. LASE group is gedurende het hele traject uw enige aanspreekpunt: van ontwerp tot implementatie. Zo wint u drie keer:

  • Snelle en heldere communicatie: u heeft slechts één contactpersoon nodig

  • Strikte timing: LASE group respecteert uw planning

ABSOLUTE KWALITEIT

Bij LASE group koopt u geen product, maar een oplossing voor uw industrieel probleem. 

Daarbij staat alles in het teken van uw productieproces. Alle systemen worden zo gebruiksvriendelijk en ergonomisch mogelijk ontworpen, zodat uw eigen productie- en onderhoudsmedewerkers er vanaf dag één mee aan de slag kunnen.

DOORGEDREVEN INTEGRATIE

LASE group controleert uw volledige automatiseringsproces. Het atelier in Herk-de-Stad (België) is uitgerust met de modernste machines voor draaien, frezen, laser- en waterstraalsnijden, plooien, … Zelfs het lakken van grote onderdelen gebeurt in huis.

Met andere woorden: volledige controle, gekoppeld aan maximale

flexibiliteit. Wil u wijzigingen aanbrengen?

Het resultaat ligt zo snel mogelijk klaar.

bottom of page