top of page

Automatisering voor Bumpers & Spoilers

Machine LASE - PNG.png
PERMANENTE AANDACHT VOOR BUMPERS EN SPOILERS

Bumpers, spoilers en andere plastic auto-onderdelen zijn cruciaal voor de uitstraling van een auto. Bij de twee- of driejaarlijkse facelift situeren zich hier dan ook de belangrijkste wijzigingen. LASE group helpt autoconstructeurs bij het ontwikkelen en optimaliseren van hun productieprocessen.

TOENEMENDE COMPLEXITEIT

Auto’s bevatten vandaag veel meer kunststof dan vroeger. En door het stijgend belang van allerhande toepassingen, zoals achteruitrijcamera’s en parkeersensoren, worden de productieprocessen van outside plastics alsmaar complexer.

PRECISIEWERK

Een voorbeeld: om de supply chain te optimaliseren worden de nodige gaten pas helemaal op het eind geponst, als de bumpers al gelakt zijn… Dat vereist minutieus precisiewerk, want zelfs het kleinste krasje op de bumper is er één te veel. Daarom rekenen verschillende van ’s werelds grootste autoconstructeurs op de expertise van LASE group. Niet alleen om productiefouten tot een minimum te beperken, maar ook om zo flexibel mogelijk te kunnen anticiperen op de wensen van de eindklant.

2015021 (1).PNG

BUMPERS & SPOILERS

Bumpers, spoilers & valances

  • Standaard handmatige montagebevestiging voor bumpers

  • Voor binnen- of buitenmontage.

  • Standaard basisframe met in hoogte verstelbare poten.

  • Vasthouddetail met meerdere, verstelbare vasthoudkussens en blokken.

  • Snelwisseldetail als optie

bottom of page