top of page

Kwaliteit

EEN OPLOSSING VOOR ELKE INDUSTRIËLE UITDAGING

Wilt u de efficiëntie van uw productiesite verbeteren? Of het aantal fouten verder terugdringen? Bij LASE group koopt u geen standaard product, maar een oplossing op maat voor uw productievraagstuk. Kwaliteit in de ruimste zin van het woord.

GEBRUIKSGEMAK

LASE group streeft ernaar om zelfs de meest kritische processen te integreren in een nagenoeg risicoloze productiestrategie. 

14.tif

De ontwerpers doen er alles aan om uw productie-installatie zo gebruiksvriendelijk en fail-safe mogelijk te maken, helemaal in lijn met het poka yoke-concept, dat zo typisch is voor de lean-principes in de auto-industrie.

Poka is Japans voor ‘onbedoelde fout’. Yoke betekent ‘verhinderen’. LASE group maakt uw productie dan ook foolproof. Zo wordt het quasi onmogelijk voor uw operatoren om nog fouten te maken. Ook niet op maandagochtend.

19.tif
TRACEERBAARHEID EN VEILIGHEID

Als autoconstructeur of toeleverancier (Tier 1 of 2) weet u als geen ander hoe belangrijk het is om zekerheid in te bouwen in uw complexe productieprocessen. Zéker in de auto-industrie. Met LASE group voldoet u aan de hoogste standaarden op het vlak van traceerbaarheid (traceability).

Bovendien zijn alle processen gecertificeerd volgens de strengste veiligheidsstandaarden, waaronder de Britse CHAZ- en Belgische VCA-certificering. Op die manier voldoet LASE group aan de meest rigoureuze internationale veiligheidseisen.

bottom of page