All-in-one Toolshop

DOORGEDREVEN INTEGRATIE

LASE beschikt over een indrukwekkend atelier met de meest uiteenlopende hoogtechnologische machines voor CNC-draaien en -frezen, laser- en waterstraalsnijden, plooien en nog veel meer. Zelfs het lakken van grote onderdelen gebeurt in eigen huis. Daarmee neemt LASE een unieke positie in op de markt.

TOTAALAANPAK

Dit is hoe het er meestal aan toe gaat: een ingenieursbureau of machinebouwer maakt een ontwerp en moet vervolgens op zoek naar onderaannemers om de plannen uit te voeren. Met alle gevolgen van dien voor de timing en kwaliteit van het project.

Maar het kan ook anders! LASE verenigt alle nodige expertises voor uw automatiseringsproject onder één dak: engineering (CAD-Design, programmeren, sturingen, service), productie van onderdelen (draaien en frezen, lassen) en montage van onderdelen (elektronica en bordenbouw).

Ook laser- en waterstraalsnijden, plooiwerk en zelfs lakwerk behoren tot de mogelijkheden. Kortom: uw volledige project blijft in de vertrouwde handen van LASE.

MAXIMALE FLEXIBILITEIT

Dankzij die doorgedreven integratie beperkt LASE het risico op fouten en komt uw planning niet in het gedrang. Bovendien profiteert u van maximale flexibiliteit. Twijfelt u over een bepaald onderdeel, dan kan u snel bijsturen waar nodig. LASE doet de gewenste aanpassingen en een uur later ligt een nieuw prototype voor u klaar.

Zo maakt LASE het verschil!

Informatie aanvragen of eenvoudig contact met ons opnemen? Klik dan hier.