top of page

All-in-one Toolshop

DOORGEDREVEN INTEGRATIE

LASE group beschikt over een indrukwekkend atelier met de meest uiteenlopende hoogtechnologische machines voor CNC-draaien en -frezen, laser- en waterstraalsnijden, plooien en nog veel meer. Zelfs het lakken van grote onderdelen gebeurt in eigen huis. Daarmee neemt LASE group een unieke positie in op de markt.

TOTAALAANPAK

Dit is hoe het er meestal aan toe gaat: een ingenieursbureau of machinebouwer maakt een ontwerp en moet vervolgens op zoek naar onderaannemers om de plannen uit te voeren. Met alle gevolgen van dien voor de timing en kwaliteit van het project.

1.tif

Maar het kan ook anders! LASE group verenigt alle nodige expertises voor uw automatiseringsproject onder één dak: engineering (CAD-Design, programmeren, sturingen, service), productie van onderdelen (draaien en frezen, lassen) en montage van onderdelen (elektronica en bordenbouw).

Ook laser- en waterstraalsnijden, plooiwerk en zelfs lakwerk behoren tot de mogelijkheden. Kortom: uw volledige project blijft in de vertrouwde handen van LASE group.

2.tif
MAXIMALE FLEXIBILITEIT

Dankzij die doorgedreven integratie beperkt LASE group het risico op fouten en komt uw planning niet in het gedrang. Bovendien profiteert u van maximale flexibiliteit. Twijfelt u over een bepaald onderdeel, dan kan u snel bijsturen waar nodig. LASE group doet de gewenste aanpassingen en een niet veel later ligt een nieuw prototype voor u klaar.

Zo maakt LASE group het verschil!

Informatie aanvragen of eenvoudig contact met ons opnemen? Klik dan hier.

bottom of page