top of page

Downloads

Productportfolio

Download hier ons productportfolio. Een zorgvuldig samengestelde weergave van LASE group. Logisch en helder, voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Je komt meer te weten over onze kernwaarden, de project flow, onze all-in-one toolshop, enzovoort. Kortom, het vertelt wie we zijn en wat we doen.

Front productportfolio.png
Brochure Mini Cell

In deze brochure van ons Laser Graveer Station, Mini Cell, kom je meer te weten over alle mogelijkheden van deze machine. Je vindt er een gedetailleerde beschrijving van alle mogelijke lasersystemen die geïntegreerd kunnen worden, maar ook een aantal onmisbare parameters. Bekijk zeker de brochure, en verdiep jezelf in de talrijke mogelijkheden.

IMG_0693 witte achtergrond.png
Brochure Modular XL

Op zoek naar traceerbaarheid? Dan hebben wij een standaardoplossing volledig op maat van jouw bedrijf. De grote broer van de Mini Cell. Ja hoor, dit Laser Graveer Station kan nóg meer! Ontdek het allemaal in de brochure!

IMG_1845 nieuw met schaduw.jpg
Brochure Cleaning Station

Ben jij al bekend met het 6S programma? Met het Cleaning Station van LASE group is dat geen probleem meer. Wij zorgen voor een centraal punt voor de opslag van essentieel schoonmaakmateriaal. Deze Cleaning Station is volledig personaliseerbaar, zodat het perfect past in jouw bedrijf. Nieuwsgierig? Download de brochure!

IMG_0768 zonder achtergrond.png
Working Bench.jpg
Brochure Working Bench

Met een werkbank kunnen werknemers hun werkruimte ook beter beheren. Iedereen organiseert dingen op een andere manier en verschillende methodes passen bij verschillende mensen. Dit geeft uw werknemers een beetje meer flexibiliteit en vrijheid bij het werken en het opbergen van gereedschap en materiaal. De werkbank van LASE group biedt verschillende opties en het geheel is volledig personaliseerbaar. Klik op de knop hiernaast, en download onze brochure voor meer informatie!

bottom of page