top of page

Automatisering voor Interieur Systemen

UW SPECIALIST IN AUTO-INTERIEURS

Van zetels en deurpanelen tot airbags, veiligheidsriemen en antiwiplashsystemen. Het interieur is meer dan ooit een topprioriteit van autobouwers. Ging een model vroeger zeven jaar mee, dan blijft een auto-interieur vandaag hooguit drie jaar ongewijzigd. Meestal komt de facelift nog sneller. Vandaar het belang van voortdurende vernieuwing en verbetering. Precies wat LASE group belooft!

KOSTENEFFICIËNTIE EN CONTINUÏTEIT

LASE group is de ideale partner voor het ontwerpen en implementeren van productiesystemen voor auto-interieurs. LASE group denkt met u mee en slaagt er dankzij jarenlange ervaring in om aanpassingen kostenefficiënt door te voeren.

7.tif

Design for manufacturing! Zo drukt LASE group de productiekost in overleg met uw designteam. Met respect voor uw planning, zodat de continuïteit van uw productie niet in het gedrang komt.

AANDACHT VOOR ESTHETIEK EN VEILIGHEID

Interieurelementen zoals zetels, deurpanelen, de stuurkolom en het dashboard moeten er niet alleen onberispelijk uitzien, het zijn vaak ook veiligheidskritische onderdelen. Daarom werkt LASE group volgens de strengste internationale veiligheidsstandaarden en eisen op het vlak van traceerbaarheid.

Vacuum headrest fixtures.JPG

INTERIEUR SYSTEMEN

Zetel systemen - Bagless Headrest Fixture

  • Functies met voet pedalen (vacuüm aan/uit, omhoog/omlaag)

  • Zakloze en polyzaksystemen

  • Product specifieke gegevens

  • Verschillende opties

bottom of page